Quan un esdeveniment té una sola funció o sessió tota la informació (preu, hora, data i lloc) es mostra al lateral dret.
El botó COMPRAR porta directament a l’enllaç de la compra

Funció única
Funció única

Si l’esdeveniment té més d’una sessió es mostra de la següent manera.
Clicant sobre COMPRAR del lateral es mouria la pàgina creant un scroll
perquè l’usuari seleccioni algun dels botons COMPRAR de la sessió escollida.

Observeu que els preus poden ser diferents per a cada sessió i fins i tot poden tenir diferents ubicacions.

Funció amb múltiples sessions
Funció amb múltiples sessions