Pas 1: Activar / Desactivar un dossier de premsa

Si vols que un dossier sigui públic o ho deixi de ser sense necessitat d’eliminar-la del gestor, pots fer-ho clicant la icona de la columna “Activa” dins del llistat de notes de premsa. Si la icona es mostra en verd indica que el dossier és públic, en canvi, si es mostra en vermell voldrà dir que la dossier no és visible al web. Aquesta acció es pot fer i desfer tantes vegades com es vulgui.

Activar o eliminar un dossier de premsa
Activar o eliminar un dossier de premsa

Pas 2: Eliminar un dossier de premsa permanentment

Si vols eliminar permanentment un dossier, també ho pots fer. Utilitza el botó amb icona de paperera per tal d’eliminar el que vulguis.

El sistema et demanarà que confirmis aquesta acció amb un missatge en forma de “pop-up”.

ATENCIÓ: aquesta acció no es pot desfer.

Eliminar permanentment un dossier de premsa
Eliminar permanentment un dossier de premsa