Com accedir a la paperera

Eventis disposa d’una paperera que emmagatzema els elements eliminats, actualment només aplicable al mòdul de Programació. Si s’ha eliminat un element per error o volem recuperar-lo, podrem fer-ho des de la paperera.

La paperera és accessible des del menú principal, a la part inferior. Aquí podrem:

• Buidar la paperera completament (1). Aquesta acció eliminarà tots els elements sense possibilitat de recuperació.
  • Restaurar elements (2). En restaurar un element, aquest tornarà a la darrera categoria de la qual va ser eliminat, però estarà desactivat. Perquè torni a ser visible al web, caldrà activar-lo de nou.
  • Esborrar individualment (3). En esborrar elements individualment, l’activitat s’eliminarà de la paperera de forma irreversible.

Procediment per eliminar activitats des del catàleg d’activitats

• Eliminar activitats. Quan eliminem una activitat, apareixerà un missatge advertint que l’activitat es mourà a la paperera. Aquest mateix missatge apareixerà si fem una eliminació massiva.
  • Confirmació d’eliminació. Un cop confirmada l’acció, veurem un avís indicant que l’activitat s’ha mogut a la paperera, amb l’opció d’accedir-hi directament clicant a “Veure paperera”.

Quan no podrem moure un element a la paperera?

Quan vulguem moure una activitat a la paperera que ja tingui entrades venudes.