Historial de canvis a Eventis

Eventis disposa d’un historial de canvis que és útil per a recuperar versions antigues. El sistema emmagatzema una nova versió cada cop que es fa clic a Guardar.

Accés a l’historial

L’historial de canvis es pot consultar mitjançant el desplegable situat al final de la fitxa Activitat.

Vista de l’historial

L’historial està dividit en dues columnes:

• Versió escollida: La versió seleccionada per comparar.
  • Versió actual: La versió que està en ús.

Els camps que hagin estat modificats es marquen en groc, i s’ofereix l’opció de restaurar la versió desitjada.

Nota: Actualment, aquesta funcionalitat només està disponible al mòdul Programació.

Detalls de cada versió

Cada versió té associat:

• Un ID o identificador únic.
  • La data i hora en què es va guardar.

Els camps modificats s’indiquen amb el color groc, en aquest cas són (1), (2) i (3)

Camps no recuperables

En aquests moments, alguns camps no es guarden, per tant, no es poden recuperar. Aquests són:

• Autors i artistes
  • Funcions