Eventis permet exportar les activitats a diferents formats com Excel, Word o PDF.
Això és ideal per a la publicació de llibrets d’actes o agendes, enviar a traductors o senzillament per a revisar-ho d’una manera més ràpida.

Només caldrà seleccionar els actes que volem exportar (us recordem que es poden filtrar de múltiples maneres tal i com expliquem en aquesta altra entrada).
Seleccionarem l’opció “exportar” de les accions massives.

Tot seguit apareixerà aquest panell que té 3 zones ben marcades:
(1) camps origen.
(2) idioma escollit.
(3) format final (Excel, Word o PDF).

Podrem seleccionar els camps que vulguem o escollir-los tots de cop mitjançant “Seleccionar tot”.

Finalment clicarem el botó “Exportar” i a continuació apareixerà el missatge “Descàrrega iniciada correctament”.
El fitxer generat quedarà a la carpeta “baixades” del nostre ordinador.

Categories: Activitats