L’administrador disposa del gestor documental dins del menú DOCUMENTS (1)
En el punt (2) es veuran les carpetes i documents creats.
Es poden crear tantes carpetes, subcarpetes i documents com es vulgui.

Les accions associades a aquests documents (3) són las habituals: activar, ordenar, editar i eliminar.

ayuda_documentos1

Quan premem el botó NOU DOCUMENT podrem introduïr els següents camps:

Els camps més destacables són:

(1) Tipus (Document o Link)
Un “document” es un fitxer que adjuntarem al web
Un “link” és un enllaç URL

(2) Data de caducitat, indica a partir de quan deixarà de ser visible al web, en cas de necessitar-ho.

ayuda_documentos2

Com associar una carpeta de documents a una pàgina?

És molt fàcil, només cal anar al despegable DOCUMENTACIÓ d’aquella pàgina i triar la carpeta que es vulgui mostrar

ayuda_jme_documentos80

Part públic

A continuació mostrem un exemple de la visió d’una branca de l’estructura documents

ayuda_documentos9_web

(1) Barra de navegació de l’estructura de Documents
(2) Carpetes visibles d’aquella part de l’estructura
(3) Documents visibles d’aquell part de l’estructura