Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram.

Com inserir un shortcode d’Instagram?

És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-ne un del desplegable.

Shortcodes per a Twitter i Instagram
Shortcodes per a les xarxes socials de Twitter i Instagram

En aquest cas podem triar una d’aquestes dues opcions d’Instagram:

@INSTAGRAM, ens mostrarà les darreres imatges de l’usuari entrat
#INSTAGRAM, ens mostrarà les darreres imatges de l’etiqueta entrada

Tot seguir, cal entrar el nom de l’usuari d’Instagram

Cal entrar el nom de l'usuari de l'Instagram

Visualització

Mostrarà les darreres imatges de l’usuari indicat

ayuda_shortcodes_inst-user

Etiquetes d’Instagram

El funcionament és exactament el mateix que hem explicat per a l’usuari.
Només cal posar el nom de l’etiqueta específica

Etiqueta d'Instagram

Etiqueta d’Instagram. Fins i tot podrem especificar el nombre de columnes

Visualització

Mostrarà les imatges de l’etiqueta escollida en un format de 3 columnes.

Shortcode amb Etiquetes d'Instagram