Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram.

Com inserir un shortcode d’Instagram?

És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-ne un del desplegable.

Shortcodes per a Twitter i Instagram
Shortcodes per a les xarxes socials de Twitter i Instagram

En aquest cas podem triar una d’aquestes dues opcions d’Instagram:

@INSTAGRAM, ens mostrarà les darreres imatges de l’usuari entrat
#INSTAGRAM, ens mostrarà les darreres imatges de l’etiqueta entrada

Tot seguir, cal entrar el nom de l’usuari d’Instagram

eventis-ayuda-shortcode-insta_user

Visualització

Mostrarà les darreres imatges de l’usuari indicat

ayuda_shortcodes_inst-user

Etiquetes d’Instagram

El funcionament és exactament el mateix que hem explicat per a l’usuari.
Només cal posar el nom de l’etiqueta específica

eventis-ayuda-shortcode-insta_tag

Etiqueta d’Instagram. Fins i tot podrem especificar el nombre de columnes

Visualització

Mostrarà les imatges de l’etiqueta escollida en un format de 3 columnes.

eventis-ayuda-short-inst-exemple-tag