Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines.
Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatgesgrups de bànersnotícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram.

Com inserir un shortcode d’artistes?

És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable.

ayuda-artista-shortcode-01

Per defecte, apareixerà la possibilitat de fer referència a un identificar de categoria (IDCAT) o un identificador d’artista (ID)

ayuda-artista-shortcode-02

En el nostres cas només ens interessa entrar l’identificador (ID) de l’artista que es vol mostrar

ayuda-artista-shortcode-03

Per a conèixer quin és l’identificador (ID) en qüestió,
haurem d’anar al menú ARTISTES i copiar el número ID que vulguem mostrar (MODIFICAR)

ayuda-shortcode-eventos-cat-01

Visualització

A continuació, se’n mostra el resultat.
ayuda-artista-ficha-thea-jones