L’administrador disposa d’un gestor documental dins del menú  DOCUMENTS (1)
En el punt (2) es veuran les carpetes i documents creats.
Es poden crear tantes carpetes, subcarpetes i documents com es desitgin.

Les accions associades als documents (3) són les habituals: activar, ordenar, editar i eliminar.

ayuda_documentos1

Quan premem el botó NOU DOCUMENT podrem introduir els següents camps:

Els camps més importants són:

(1) Tipus (Document o Link)
Un “document” és un fitxer que adjuntarem al web. Un “link” és un enllaç URL

(2) Data de caducitat, indica a partir de quan deixarà de ser visible al web, en cas de necessitar-ho.

ayuda_documentos2

Com associar una carpeta de documents a una pàgina?

És molt fàcil, només cal anar al desplegable DOCUMENTACIÓ d’aquella pàgina i seleccionar la carpeta que volem mostrar.

ayuda_jme_documentos80

Part pública

A continuació mostrem un exemple de la visió d’una branca de l’estructura documents

(1) Barra de navegació de l’estructura de Documents
(2) Carpetes visibles d’aquella part de l’estructura
(3) Documents visibles d’aquella part de l’estructura