Crear un butlletí o newsletter

Podem generar un butlletí o newsletter a partir de diversos continguts del nostre Eventis com són les notícies i els esdeveniments. Per a generar-lo només cal anar al menú WEB / CONFIGURACIÓ / BUTLLETÍ IDIOMA Podem crear-lo en un idioma en concret que escollirem del desplegable. IMATGE DE CAPÇALERA Podem afegir-hi una imatge (640x130px) que […]

Llegir més

Introduir les dades fiscals i bancàries generals

Per a poder facturar-te el servei necessitem les teves dades fiscals. Quan entris a l’administrador al menú lateral esquerra hi veuràs un enllaç de color taronja que t’indicarà que encara no les has entrat.   Un cop dins hauràs d’omplir tots els camps indicats i prémer DESAR Aquestes dades serviran per a facturar-te el pla que hagis […]

Llegir més

Aparença i disseny (com dissenyar el web)

Escollir el nombre de columnes El primer que has de fer és escollir el nombre de columnes que necessites per mostrar la informació del teu esdeveniment. També pots definir si et cal una columna de bàners lateral o si prefereixes que l’espai destinar a la programació ocupi tota l’amplada del web. Administrador Web El resultat […]

Llegir més

Buscador de páginas

Es fácil llegar a tener decenas de páginas dentro de un eventis. Puedes usar el buscador para encontrarlas o filtrarlas fácilmente. En este caso solo se muestran las páginas que contienen el texto “carnaval” en el título de la página.

Llegir més

Configurar l’aplicació mòbil

Abans d’activar l’aplicació mòbil o App cal configurar-ne el disseny Per accedir-hi pots clicar sobre el rectangle vermell o pel menú lateral APP   Eventis d’entrada et permet personalitzar la teva App pujant un bàner principal i una imatge pel fons del menú.  És recomanable seguir les mides indicades: 1280 x 400 píxels pel Bàner […]

Llegir més

Com redireccionar el meu domini cap a un servei Eventis

Si tinc un domini en propietat i vull que apunti a un servei Eventis hauré de fer les següents accions: PRIMER Has de saber com s’anomena el meu servei dins d’Eventis. Serà alguna cosa com XXXXXXXXX.eventis.pro Aquesta informació la trobaràs dins de l’administrador. És el valor que hi ha dins de Domini. En el següent exemple s’anomena cultura.eventis.pro […]

Llegir més

Editor de text (CK Editor)

Eventis porta integrat un sistema avançat d’edició de text HTML anomenat CKEditor. Té un funcionament similar al d’un editor de textos tipus “Word”, salvant les distàncies. Ampliar l’àrea de l’editor Per tal de facilitar la feina d’entrada de contingut, podeu fer més gran l’àrea de text de l’editor clicant a la cantonada dreta inferior i […]