Shortcode d’espectacles a la Home

Com inserir un shortcode d’espectacles a la Home ? Es tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable. Aquest  shortcode no té cap paràmetre   Allà on hi hagi aquest shortcode es veurà de la següent manera:

Llegir més

Shortcode de notícies a la Home

Com inserir un shortcode de notícias a la Home ? Es tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable. Aquest  shortcode no té cap paràmetre Es mostraran les notícies que s’hagin marcat com visibles a la portada que en aquest cas són aquestes dues: Larga vida al […]

Llegir més

Shortcode persones / artistes

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode de persones / artistes? És tan […]

Llegir més

Publicació automàtica per dates de notícies, capçaleres i bàners

Hi ha una sèrie d’elements que podem programar-ne la seva data de publicació: Notícies Capçaleres (slides) Bàners A dins de l’edició d’aquests elements apareixerà un desplegable anomenat “Data de Publicació” Temporalitat Es pot especificar la data d’inici de la publicació i la de fí de la publicació. En el cas de les notícies, només apareix […]

Llegir més

Crear un butlletí o newsletter

Podem generar un butlletí o newsletter a partir de diversos continguts del nostre Eventis com són les notícies i els esdeveniments. Per a generar-lo només cal anar al menú WEB / CONFIGURACIÓ / BUTLLETINS Com crear un butlletí IDIOMA Podem crear-lo en un idioma específic que escollirem del desplegable. IMATGE DE CAPÇALERA Podem afegir-hi una […]

Llegir més

Introduir les dades fiscals i bancàries generals

Per a poder facturar-te el servei necessitem les teves dades fiscals. Quan entris a l’administrador al menú lateral esquerra hi veuràs un enllaç de color taronja que t’indicarà que encara no les has entrat.   Un cop dins hauràs d’omplir tots els camps indicats i prémer DESAR Aquestes dades serviran per a facturar-te el pla que hagis […]

Llegir més

Aparença i disseny (com dissenyar el web)

Escollir el nombre de columnes El primer que has de fer és escollir el nombre de columnes que necessites per mostrar la informació del teu esdeveniment. També pots definir si et cal una columna de bàners lateral o si prefereixes que l’espai destinar a la programació ocupi tota l’amplada del web. Administrador Web El resultat […]

Llegir més

Cercador de pàgines

És fàcil arribar a tenir desenes de pàgines dins d’un eventis. Pots fer servir el cercador per a trobar o filtrar-les fàcilment. En aquest cas només es mostraran pàgines que continguin el text “carnaval” dins del títol de la pàgina.

Llegir més

Com redireccionar el meu domini cap a un servei Eventis

Si tinc un domini en propietat i vull que apunti a un servei Eventis hauré de fer les següents accions: PRIMER Has de saber com s’anomena el meu servei dins d’Eventis. Serà alguna cosa com XXXXXXXXX.eventis.pro Aquesta informació la trobaràs dins de l’administrador. És el valor que hi ha dins de Domini. En el següent exemple s’anomena cultura.eventis.pro […]

Llegir més

Editor de text (CK Editor)

Eventis porta integrat un sistema avançat d’edició de text HTML anomenat CKEditor. Té un funcionament similar al d’un editor de textos tipus “Word”, salvant les distàncies. Ampliar l’àrea de l’editor Per tal de facilitar la feina d’entrada de contingut, podeu fer més gran l’àrea de text de l’editor clicant a la cantonada dreta inferior i […]