Com connectar el meu Instagram amb Eventis?

Connectar el vostre Instagram amb Eventis és molt senzill. Haureu d’anar al menú Configuració / Xarxes Socials Un cop cliqueu al pas 3 saltareu al web d’Instagram i us demanarà permís. Premeu “Allow” Molt important: Apareixeran diferents comptes d’Instagram que en algun moment s’hi hagin connectat des del vostre dispositiu, tant personals com laborals Vigileu […]

Llegir més

Com crear un bàner?

Els bàners són imatges o codi HTML que poden anar a diferents àrees del web. Com inserir un bàner? Un cop dins del menú bàners ens trobarem amb diferents disposicions o carpetes (emergent, Home o inici, rotatori, laterals, etc) En el nostre exemple només tenim activat el Banners header o capçalera. (Entre parèntesi ens indica […]

Llegir més

Com entregar el material

Entregar el material de manera adequada és fonamental per garantir l’agilitat a l’hora de dissenyar el teu Eventis. A continuació et detallem el material que necessitem i com entregar-lo correctament. Pas 1: Estructura del site L’estructura s’ha d’entregar amb un sol document de text i de manera esquemàtica com al següent exemple: Pots descarregar aquest […]

Llegir més

Editor de text (CK Editor)

Eventis porta integrat un sistema avançat d’edició de text HTML anomenat CKEditor. Té un funcionament similar al d’un editor de textos tipus “Word”, salvant les distàncies. Ampliar l’àrea de l’editor Per tal de facilitar la feina d’entrada de contingut, podeu fer més gran l’àrea de text de l’editor clicant a la cantonada dreta inferior i […]

Llegir més

Cercador de pàgines

És fàcil arribar a tenir desenes de pàgines dins d’un eventis. Pots fer servir el cercador per a trobar o filtrar-les fàcilment. En aquest cas només es mostraran pàgines que continguin el text “carnaval” dins del títol de la pàgina.

Llegir més

Accions massives

Eventis permet gestionar fàcilment el catàleg d’espectacles i activitats mitjançant les accions massives. Només cal seleccionar diversos esdeveniments alhora per a eliminar-los, moure’ls de categoria o d’edició i publicar o despublicar   Primer triarem els espectacles / categories (1), (2),(3),… i tot seguit, n’escollirem l’acció del desplegable (4) En el cas de l’opció publicar / […]

Llegir més

Gestor documental

L’administrador disposa d’un gestor documental dins del menú  DOCUMENTS (1)En el punt (2) es veuran les carpetes i documents creats.Es poden crear tantes carpetes, subcarpetes i documents com es desitgin. Les accions associades als documents (3) són les habituals: activar, ordenar, editar i eliminar. Quan premem el botó NOU DOCUMENT podrem introduir els següents camps: […]

Llegir més

Edicions o temporades

Eventis permet gestionar les diferents edicions o temporades d’una manera molt senzilla. Una edició o temporada és el conjunt d’activitats agrupades en un període concret. (*) Només el pla Pro permet gestionar les edicions. A continuació mostrem un exemple de com es visualitzaria Seleccionarem un menú que ens mostri les Edicions anteriors, en aquest cas l’hem […]

Llegir més

Mediateca: com funciona el cercador d’imatges?

La mediateca és un component que ens ajuda a gestionar les imatges disponibles al web. Es tracta d’una biblioteca amb diferents opcions disponibles: Relacionar Eliminar Noves imatges Cercador d’imatges Com funciona el cercador de la mediateca? El cercador fa un filtre d’imatges basant-se amb el nom entrat Per a fer-ho té compte els següents camps de les imatges: […]

Llegir més

Botiga: llistat i filtres de productes

La manera de classificar els productes a la nostra botiga és mitjançant les categories.Podem gestionar-les accedint al menú BOTIGA / PRODUCTES Cada producte ha d’estar assignat a una categoria.Un cop dins, se’ns mostraran la llista de les categories existents (punt 2). Podem crear tantes categories com vulguem (punt 1).També es podran activar / desactivar (punt […]