Botiga: sistemes de pagament. Com activar PayPal

Paypal permet fer pagaments a través d’un compte Paypal o bé des de targeta de crèdit, sense compte de Paypal, per part dels compradors. Compte a Paypal Per tal d’activar el pagament en el mòdul botiga d’Eventis és necessari  donar d’alta un compte Paypal Business. No tens un compe de Paypal Business? Crear un compte […]

Llegir més

Botiga: tarifes d’enviament

Abans de parlar de les tarifes d’enviament comentarem quatre dades sobre la configuració de la botiga.Al menú CONFIGURACIÓ de l’administrador hi trobarem 3 submenús relacionats amb la botiga SUBMENÚ BOTIGA Aquests submenús són BOTIGA, TARIFES D’ENVIAMENT i SISTEMES DE PAGAMENT En el primer d’ells podrem modificar dos valors: la moneda i el text que apareix […]

Llegir més

Botiga: gestionar les comandes realitzades

Veurem les comandes realitzades a dins del menú BOTIGA / COMANDES En aquest apartat es mostra la següent informació:data (1), nom de l’usuari (2) i import de la comanda. Explicarem la resta de camps més endavant (pagament, estat i enviament) Podem editar algunes dades de la comanda clicant-hi a sobre Podem modificar l’estat del pagament […]

Llegir més

Botiga: llistat i filtres de productes

La manera de classificar els productes a la nostra botiga és mitjançant les categories.Podem gestionar-les accedint al menú BOTIGA / PRODUCTES Cada producte ha d’estar assignat a una categoria.Un cop dins, se’ns mostraran la llista de les categories existents (punt 2). Podem crear tantes categories com vulguem (punt 1).També es podran activar / desactivar (punt […]

Llegir més

Botiga: gestionar productes

Inserir productes a la nostra botiga és molt senzill. Només cal anar al menú BOTIGA on hi trobarem 2 submenús: PRODUCTES i COMANDES. Cada producte ha d’estar assignat a una categoria.Un cop dins, se’ns mostraran la llista de les categories existents (punt 2). Podem crear tantes categories com vulguem (punt 1).També es podran activar / […]

Llegir més

Accions massives

Eventis permet gestionar fàcilment el catàleg d’espectacles i activitats mitjançant les accions massives. Només cal seleccionar diversos esdeveniments alhora per a eliminar-los, moure’ls de categoria o d’edició. Primer triarem els espectacles / categories (1), (2),(3),… i tot seguit, n’escollirem l’acció del desplegable (4)

Llegir més

Gestor documental

L’administrador disposa d’un gestor documental dins del menú  DOCUMENTS (1)En el punt (2) es veuran les carpetes i documents creats.Es poden crear tantes carpetes, subcarpetes i documents com es desitgin. Les accions associades als documents (3) són les habituals: activar, ordenar, editar i eliminar. Quan premem el botó NOU DOCUMENT podrem introduir els següents camps: […]

Llegir més

Shortcode de menú social

Com inserir un shortcode de menú social ? Es tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable. El paràmetre class indica la classe de l’estil en que es mostrarà el menú Allà on afegim aquest shortcode es veurà de la següent manera:

Llegir més

Shortcode persones / artistes

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode de persones / artistes? És tan […]

Llegir més

Historial de canvis

Constantment estem desenvolupant millores per a Eventis i moltes sorgeixen de les suggerències dels nostres clients. Cada versió es correspon d’un número i una data de llançament. Tots els canvis queden reflectits en aquesta pàgina També s’hi pot accedir des del peu de la nostra pàgina web