Shortcode de menú social

Com inserir un shortcode de menú social ? Es tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable. El paràmetre class indica la classe de l’estil en que es mostrarà el menú Allà on afegim aquest shortcode es veurà de la següent manera:

Llegir més

Shortcode persones / artistes

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode de persones / artistes? És tan […]

Llegir més

Historial de canvis

Constantment estem desenvolupant millores per a Eventis i moltes sorgeixen de les suggerències dels nostres clients. Cada versió es correspon d’un número i una data de llançament. Tots els canvis queden reflectits en aquesta pàgina També s’hi pot accedir des del peu de la nostra pàgina web

Llegir més

Edicions o temporades

Eventis permet gestionar les diferents edicions o temporades d’una manera molt senzilla. Una edició o temporada és el conjunt d’activitats agrupades en un període concret. (*) Només el pla Pro permet gestionar les edicions. A continuació mostrem un exemple de com es visualitzaria (1) Seleccionarem un menú que ens mostri les Edicions anteriors, en aquest cas […]

Llegir més

Widget iframe: possibilitat de mostrar el contingut en altres webs

Eventis permet que altres webs mostrin part del contingut del nostre web. Això s’aconsegueix mitjançant un iframe. Què és un iframe i com funciona? Un iframe és un document HTML que està incrustat dins d’un altre web, de forma que es pot mostrar el contingut d’un web en un altre. Per utilitzar-lo, simplement s’ha d’inserir un […]

Llegir més

Publicació automàtica per dates de notícies, capçaleres i bàners

Hi ha una sèrie d’elements que podem programar-ne la seva data de publicació: Notícies Capçaleres (slides) Bàners A dins de l’edició d’aquests elements apareixerà un desplegable anomenat “Data de Publicació” Temporalitat Es pot especificar la data d’inici de la publicació i la de fí de la publicació. En el cas de les notícies, només apareix […]

Llegir més

Mediateca: com funciona el cercador d’imatges?

La mediateca és un component que ens ajuda a gestionar les imatges disponibles al web. Es tracta d’una biblioteca amb diferents opcions disponibles: Relacionar Eliminar Noves imatges Cercador d’imatges Com funciona el cercador de la mediateca? El cercador fa un filtre d’imatges basant-se amb el nom entrat Per a fer-ho té compte els següents camps de les imatges: […]

Llegir més

Shortcode de slide de 4 columnes ampliables

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode de slide 4 columnes ampliables? És tan […]

Llegir més

Shortcode de slide columnes

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode de slide columnes? És tan senzill com […]

Llegir més

Shortcode de slide mitjà

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode de slide mitjà? És tan senzill com […]