Filtres als camps personalitzats

Si creem camps personalitzats al nostre Eventis i hi activem filtres, aquests apareixeran sota dels filtres genèrics (categoria, espais i estat) En el següent exemple hem seleccionat l’idioma anglès del nostre camp personalitzat idiomes (1) El botó “netejar filtres” (2) també funciona amb els camps personalitzats

Llegir més

Visualització dels camps personalitzats

En aquests moments els camps personalitzats es poden mostrar en diferents ubicacions disponibles d’una fitxa. Haurem d’entrar al gestor i activar el camp “Mostra a la fitxa” i escollir-ne una ubicació   Ubicacions possibles Superior del contingut Inferior del contingut Superior de la barra lateral Inferior de la barra lateral A continuació veurem l’exemple d’un […]

Llegir més

Creació i edició de camps personalitzats

Els camps personalitzats són elements que l’usuari pot crear per a filtrar, categoritzar els espectacles, etc. No hi ha cap límit. Se’n poden crear tants com es vulgui. Hi accedirem mitjançant el menú CAMPS PERSONALITZATS. Tindran les següents característiques: (1) Títol, (2) Tipus, (3*) Mòdul, (4) filtres i posició d’on es mostraran. Mòduls (*) En […]

Llegir més

Com connectar el meu Instagram amb Eventis?

Connectar el vostre Instagram amb Eventis és molt senzill. Haureu d’anar al menú Configuració / Xarxes Socials Un cop cliqueu al pas 3 saltareu al web d’Instagram i us demanarà permís. Premeu “Allow” Molt important: Apareixeran diferents comptes d’Instagram que en algun moment s’hi hagin connectat des del vostre dispositiu, tant personals com laborals Vigileu […]

Llegir més

Com crear un bàner?

Els bàners són imatges o codi HTML que poden anar a diferents àrees del web. Com inserir un bàner? Un cop dins del menú bàners ens trobarem amb diferents disposicions o carpetes (emergent, Home o inici, rotatori, laterals, etc) En el nostre exemple només tenim activat el Banners header o capçalera. (Entre parèntesi ens indica […]

Llegir més

Com entregar el material

Entregar el material de manera adequada és fonamental per garantir l’agilitat a l’hora de dissenyar el teu Eventis. A continuació et detallem el material que necessitem i com entregar-lo correctament. Pas 1: Estructura del site L’estructura s’ha d’entregar amb un sol document de text i de manera esquemàtica com al següent exemple: Pots descarregar aquest […]

Llegir més

Editor de text (CK Editor)

Eventis porta integrat un sistema avançat d’edició de text HTML anomenat CKEditor. Té un funcionament similar al d’un editor de textos tipus “Word”, salvant les distàncies. Ampliar l’àrea de l’editor Per tal de facilitar la feina d’entrada de contingut, podeu fer més gran l’àrea de text de l’editor clicant a la cantonada dreta inferior i […]

Llegir més

Cercador de pàgines

És fàcil arribar a tenir desenes de pàgines dins d’un eventis. Pots fer servir el cercador per a trobar o filtrar-les fàcilment. En aquest cas només es mostraran pàgines que continguin el text “carnaval” dins del títol de la pàgina.

Llegir més

Accions massives

Eventis permet gestionar fàcilment el catàleg d’espectacles i activitats mitjançant les accions massives. Només cal seleccionar diversos esdeveniments alhora per a eliminar-los, moure’ls de categoria o d’edició i publicar o despublicar   Primer triarem els espectacles / categories (1), (2),(3),… i tot seguit, n’escollirem l’acció del desplegable (4) En el cas de l’opció publicar / […]

Llegir més

Gestor documental

L’administrador disposa d’un gestor documental dins del menú  DOCUMENTS (1)En el punt (2) es veuran les carpetes i documents creats.Es poden crear tantes carpetes, subcarpetes i documents com es desitgin. Les accions associades als documents (3) són les habituals: activar, ordenar, editar i eliminar. Quan premem el botó NOU DOCUMENT podrem introduir els següents camps: […]