És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable.

Tot seguir, cal entrar l’etiqueta o Tag de la notícia que es vol mostrar
shortcode_noticias_max
En aquest cas hi ha dues etiquetes: música i general. Han d’anar separades per coma
A continuació hi ha el paràmetre max que indica el nombre màxim de notícies que es mostraran, en cas que n’hi hagin més.
Per defecte aquest valor és 10

Les etiquetes o Tags s’han de posar a cada idioma de les notícies.
Recomanem posar etiquetes relacionades amb el contingut de la notícia.

ayuda-shortcodes-noticias-tag-02

Visualització

Tot seguit es mostrarà com quedaria.
Les següents notícies contenen l’etiqueta seleccionada (música i general)

ayuda-shortcodes-noticias-tag-03

Etiquetes:
Categories: Notícies, Shortcodes