La mediateca és un component que ens ajuda a gestionar les imatges disponibles al web.
Es tracta d’una biblioteca amb diferents opcions disponibles:

mediateca-0

Com s’hi accedeix?

Des de qualsevol botó que gestioni imatges:
Bàners, + imatges, + capçaleres, etc

mediateca-imatges-1

Funcionament

La manera d’interactuar-hi és molt senzilla:

1-Seleccionem la imatge en qüestió.
2-Premem l’acció escollida (relacionar o eliminar).

mediateca-relacionar-2

Seleccions múltiples

També podem seleccionar més d’una imatge.

mediateca-seleccio-multiple

Afegir-hi noves imatges

Només cal prémer el botó [+NOVES IMATGES]

mediateca-noves-imatges-1

Tot seguit  podrem escollir qualsevol imatge del nostre ordinador.

mediateca-noves-imatges-2

Un cop n’escollim una, podem posar-li un TÍTOL (2) i un AUTOR (3) per a cada idioma (1).
(Canviarem d’idioma clicant sobre les pestanyes).
Tot seguir, haurem de prémer el botó PUJAR AL SERVIDOR (4)  perquè aparegui a la mediateca.

mediateca-noves-imatges-3a

A continuació apareixerà a la primera posició de la mediateca i ja seleccionada (color verd)
Després només haurem de prémer el botó RELACIONAR per associar-la a la galeria en qüestió.

mediateca-noves-imatges-4a

Informació relacionada:

Mediateca: com funciona el cercador d’imatges?