Quan creem una CAMPANYA del MailChimp arribarem a una pàgina on ens demanarà quina PLANTILLA (template) volem fer servir.

Aquí li haurem de dir CODE YOUR OWN.

eventis_ayuda_newsletter_01

A continuació escollirem IMPORT FROM URL.
La URL és l’adreça web pública on hi haurà la nostra plantilla generada per Eventis.

eventis_ayuda_newsletter_02

En la següent imatge veiem quina és la URL pública que haurem de copiar a MailChimp.

eventis_ayuda_newsletter_03

eventis_ayuda_newsletter_04

Finalment després de prémer el botó IMPORTAR, veurem com apareix la nostra plantilla a la part esquerra.

Per a més informació podeu accedir a la documentació de MailChimp (en anglès).
Importar una plantilla amb codi HTML a una campanya creada de MailChimp

També et pot interessar

Crear un butlletí o newsletter

Etiquetes:
Categories: Butlletins, Notícies