Després de l’apartat ATRIBUTS dins de crear o editar una activitat t’apareixerà un calendari.

Afegir funció
Per a entrar una funció has de clicar sobre d’una o més dates.

Afegir funció
Afegir funció

Un cop seleccionis una o més dates, a la part dreta t’apareixeran dues zones principals de color gris: Venda d’entrades(1) i Atributs(2)

ayuda-funcion-calendario-vacio4

Important: cal clicar sobre el botó TANCAR  per a desar els canvis fets de la funció.

1-VENDA D’ENTRADES
Sistema de venda

Per a vendre entrades tens dues opcions:

Localitats

A continuació es mostren les localitats a la venda, les venudes i les disponibles.

Dades de la venda

Dades de la venda d’entrades.

Estat

En la següent entrada trobaràs una explicació dels estats d’una funció.

La primera casella que trobaràs és Mostrar data i hora.
Si la desactives no es mostraran aquests valors a la fitxa de la teva activitat.
A continuació podràs escollir el LLOC i ESTAT de l’activitat.

Preus

Eventis té 3 categories d’entrades: general (obligatori), estudiants i infantil.
La primera és obligatòria i la resta, opcionals.

2-ATRIBUTS

Atributs funció

Mostrar hora i al calendari

Podem activar o desactivar la visualització d’aquestes dues dades a la fitxa.

Lloc

Un desplegable ens permet escollir a on es realitza l’activitat a introduir un nou espai.
Una activitat pot tenir funcions en diferents emplaçaments.

ACCÉS RÀPID A LES SESSIONS

Hi ha dues opcions per a editar les funcions:  clicant sobre el dia del calendari o clicant sobre la data de la llista del lateral dret.

ayuda-funcion-calendari-vacio5

TIPUS DE FUNCIONS

Funció recurrent

Una funció recurrent és una activitat que es repeteix més d’una vegada. Trobaràs com fer-ho en aquesta entrada.

Activitat amb una sola funció

Una activitat que té una sola funció es mostra d’una manera diferent. Trobaràs com fer-ho en aquesta entrada.

Afegir funció / sessió

Pots afegir tantes funcions com vulguis clicant sobre una data del calendari.

Eliminar una funció

En la següent entrada veureu com eliminar una funció.