Pas 1: Activar / Desactivar una pàgina

Si vols que una pàgina sigui pública o ho deixi de ser sense necessitat d’eliminar-la del gestor, pots fer-ho clicant la icona de la columna “Activa” dins del llistat de pàgines.
Si la icona es mostra de color verd indica que la pàgina és pública, en canvi, si es mostra de color vermell voldrà dir que la pàgina no és visible al web.
Aquesta acció es pot fer i desfer tantes vegades com es vulgui.

Pas 2: Eliminar una pàgina permanentment

Si vols eliminar permanentment una pàgina, també ho pots fer.
Quan passes el cursos del ratolí sobre de la fila d’una pàgina, apareix un menú contextual amb diferents opcions:
Editar | Esborrar, (icona lupa) i (icones compartir)

Clica sobre “Esborrar” per tal d’eliminar la pàgina.

El sistema et demanarà que confirmis aquesta acció amb un missatge en forma de “pop-up”.

ATENCIÓ: aquesta acció no es pot desfer.

Hi ha pàgines del sistema que estan protegides i no es poden esborrar

Etiquetes:
Categories: Pàgines i Menús