Si tinc un domini en propietat i vull que apunti a un servei Eventis hauré de fer les següents accions:

PRIMER

Has de saber com s’anomena el meu servei dins d’Eventis. Serà alguna cosa com XXXXXXXXX.eventis.pro

Aquesta informació la trobaràs dins de l’administrador. És el valor que hi ha dins de Domini.
En el següent exemple s’anomena cultura.eventis.pro

Aquest és el nom del servei que hauràs de donar d'alta a la zona de registres de DNS del teu proveïdor de dominis
Aquest és el nom del servei que hauràs de donar d’alta a la zona de registres de DNS del teu proveïdor de dominis

SEGON

Has de saber en quina IP es troba el meu Domini cultura.eventis.pro (envia’ns un correu a soporte@eventis.pro i te’l direm)

Hauràs de modificar/crear dues zones DNS del teu proveïdor de domini:

• zona @ que apunti a la IP en qüestió
  • zona CNAME que conté el valor del domini

En aquest cas és cultura.eventis.pro

EXEMPLE

A continuació mostrem un exemple del servei cultura.eventis.pro del proveïdor Dinahosting
La IP actual és la 82.223.69.77

configuracio_domini_extern_dinah

TERCER

Has d’enviar-nos per correu electrònic a soporte@eventis.pro el nom del teu domini per a que el donem d’alta en nostre servidor (virtual host)

Etiquetes:
Categories: Configuració