Les capçaleres poden contenir vídeos o fotos.

S’hi pot accedir de dues maneres: via el menú CAPÇALERES.

o mitjantçant el menú FOTOS / GALERIES.

Un cop dins, podem afegir-hi nous vídeos o fotos.

Si triem afegir un vídeo.
Cal tenir en compte que el format d’un vídeo sol tenir una proporció quadrada
i les capçaleres són apaisades, amb més amplada que altura.

Després d’entrar el codi del vídeo corresponent (sigui de la plataforma Youtube o Vimeo) podrem configurar-ne la visibilitat.
Cada idioma pot tenir una capçalera diferent.

CONFIGURAR LA DATA DE PUBLICACIÓ

A continuació veurem com es pot programar la data de visualització del vídeo / foto

Podem entrar-lo directament o fer servir un calendari que ens serà més còmode.

CONFIGURAR LA CAPÇALERA

Imatges aleatòries
Podem marcar un ordre específic (punt 1).
També podem marcar que volem que es mostrin les imatges de manera aleatòria (punt 2).

Inserir vídeo

També podem escollir el tipus de transició (manera en que apareixerà el vídeo).

A continuació mostrem l’exemple de com es veu un vídeo en la capçalera d’un Eventis.