Shortcode d’espai

És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable. Tot seguir, cal entrar l’identificador de l’espai que es vol mostrar. Per a conèixer quin és l’identificador (ID) de l’espai en qüestió, haurem d’anar al menú ESPAIS i copiar el número ID que vulguem mostrar. Visualització Si […]

Llegir més

Shortcode de categoria d’espai

És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable. Tot seguir, cal entrar l’identificador de la categoria d’espais. Visualització Mostrarà les imatges d’aquesta categoria.

Llegir més

Crear un nou espai

Pas 1: afegir un nou espai Amb el botó NOU ELEMENT accediràs a la fitxa del nou espai Pas 2: introduir la ubicació Les coordenades de latitud i longitud es poden entrar de dues maneres diferents: Cercador: buscar el nom de l’espaiA continuació, automàticament s’ompliran les dades de Latitud, Longitud, Població, Carrer i Codi Postal […]

Llegir més

Modificacions generals d’un espai

Una vegada tenim els espais a l’administrador d’Eventis, podem modificar-ne diferents aspectes: Activar o desactivar l’espai. Simplement fem que sigui visible o no al web. En cap cas s’elimina la informació sinó que només es desactiva. Canviar l’ordre mitjançant les fletxes. Podem escollir l’ordre en què volem que es mostrin els espais al web. Accions: […]

Llegir més

Crear una nova categoria / subcategoria d’espai

Els espais es poden agrupar per categories i subcategories. Això permet identificar-los en un mapa mitjançant una icona específica. Pas 1: afegir una nova categoria / subcategoria Amb el botó NOVA CATEGORIA accediràs a la fitxa de la nova categoria / subcategoria. Pas 2: entrar la informació corresponent a la categoria Títol de la categoria Descripció de […]

Llegir més

Filtrar els espais per categoria

Els espais es poden agrupar per categoria/subcategoria i personalitzar-ne la seva imatge, tal i com s’indica en aquest enllaç. D’entrada es mostren totes les ubicacions dels espais, però podem filtrar-les seleccionant la categoria corresponent. Filtrar espais En la següent imatge es mostren només els Festivals amb la icona corresponent i la imatge principal de cada local. […]

Llegir més

Aparença i disseny (com dissenyar el web)

Escollir la vista mòbil El primer que has de fer és escollir el tipus de vista del mòbil: compacta o ampliada Serà el format de les activitats a la pàgina d’inici en el mòbil Característiques de la portada Des de l’entorn de gestió podràs configurar les opcions següents: Mostrar o no mostrar la capçalera (slide) […]