Com connectar el meu Instagram amb Eventis?

Actualment per motius aliens a Eventis aquest servei no es troba disponible. L’empresa propietària de Instagram, Meta, va canviar-ne les condicions unilateralment i no permet aquesta opció que en un passat sí era possible.

Llegir més

Configurar la pàgina de contacte

El primer punt és introduïr el correu electrònic on s’enviaran les consultes a que es facin a través del formulari d’Eventis. Escull si vols mostrar el mapa a la pàgina de contacte. També pots escollir el nivell de zoom que hi vols aplicar. Podràs entrar les coordenades GPS per tal d’introduir el punt al mapa […]

Llegir més

Textos web

Pas 1: Títol Aquest és el títol del teu Eventis. El contingut d’aquesta etiqueta sol mostrar-se com el títol dels resultats de cerca. Pas 2: Descripció Aquesta proporciona una descripció breu de la pàgina. En alguns casos aquesta descripció s’utilitza com a part del fragment que es mostra en els resultats de la cerca. Pas […]

Llegir més

Publicar o desactivar Eventis

Per activar el web a Internet selecciona al menú l’opció PUBLICA. Amb l’opció seleccionada TANCADA el web no es mostra a la xarxa. Únicament és visible si s’està identificat a l’administrador mitjançant usuari i contrasenya.

Llegir més

Aparença i disseny (com dissenyar el web)

Escollir la vista mòbil El primer que has de fer és escollir el tipus de vista del mòbil: compacta o ampliada Serà el format de les activitats a la pàgina d’inici en el mòbil Característiques de la portada Des de l’entorn de gestió podràs configurar les opcions següents: Mostrar o no mostrar la capçalera (slide) […]